ÚJ PÁLYÁZAT! GINOP-2.1.3-15 – Iparjog

2015.08.26.

ÚJ PÁLYÁZAT! GINOP-2.1.3-15 – Iparjog

Felhívás szellemi alkotások hazai és nemzetközi szellemitulajdon-védelmét szolgáló tevékenységek támogatása az alkotások hasznosulásának előmozdítása érdekében.

A Széchenyi 2020 keretében megjelent az „Iparjog” című (GINOP-2.1.3-15 kódszámú) felhívás. A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1 milliárd forint. A támogatási kérelmek benyújtása 2015. szeptember 24-től 2017. szeptember 25-ig lehetséges.

 

Magyarország Kormányának Felhívása a mikro-, kis- és középvállalkozások, költségvetési szervek, költségvetési szervek jogi személyiséggel rendelkező intézményei, jogi személyiséggel rendelkező nonprofit gazdasági társaságok részére, magyar szellemi alkotások hazai és külföldi iparjogvédelmi oltalmának megszerzése érdekében.

A Kormány a Partnerségi Megállapodásban célul tűzte ki a kutatás, a technológiai fejlesztés és az innováció erősítését. A cél elérését a Kormány a kutatás-fejlesztési tevékenységet végző szervezetek és vállalkozások együttműködésével tervezi megvalósítani jelen Felhívásban foglalt feltételek mentén.

 

Az együttműködés keretében a Kormány vállalja, hogy:

 

-          A benyújtott támogatási kérelmekről 30 napon belül 2 dönt.

-          A Felhívás feltételeinek megfelelő projekteket minimum 1 millió Ft és maximum 6 millió Ft közötti vissza nem térítendő támogatásban részesíti a rendelkezésre álló forrás erejéig.

 

A támogatási kérelmet benyújtó szervezetek az együttműködés keretében vállalják, hogy:

 

-          projektjük megvalósításával hozzájárulnak a K+F+I tevékenység intenzitásának növelése cél eléréséhez a kapott támogatáson felül önerőből finanszírozzák a projektet

-           hazai és/vagy külföldi iparjogvédelmi oltalmat szereznek meg és/vagy tartanak fenn, illetve

-          szellemi vagyonértékelést és/vagy szellemi vagyon audit-jelentést készíttetnek.

 

A teljes pályázati kiírás megtalálható itt.

Közzététel időpontja: 2015. 08. 25.

Beadási határidő: 2015. szeptember 24-től 2017. szeptember 25-ig

Forrás: pbkik.hu

vissza

Hozzászólások

Név:
E-mail cím:
Hozzászólás:
A cikkhez még nincs hozzászólás.
Legyen Ön az első hozzászóló!